Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 249
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 133
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 642
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 249
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 133
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 642
Składniki
Na półmisku rozłożyć roszponkę. Na roszponce jajko przekrojone na cztery części, zwiniętego w zgrabne porcje łososia, pokrojonego w ćwierćplasterki ogórka, pokrojone w półplasterki rzodkiewki i połówki małych pomidorków. Całość posypać szczypiorem i pestkami słonecznika. Jajka oprószyć pieprzem świeżo mielonym i solą. Olej lniany pomieszać z sokiem z cytryny i szczyplą soli. Polać sałatkę przed podaniem. Smaczego