Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
Porcja dla dwóch osób. Jajka gotujemy na twardo, roszponkę płuczemy i osuszamy. Plastry sera kroimy w jedno centymetrowe paski. Na sos mieszamy majonez z musztardą, lekko doprawiamy solą i pieprzem. Na przygotowanych talerzach rozsmarowujemy pasek z sosu i rozkładamy roszponkę. Następnie nakładamy ćwiartki jajek, paski sera i pokrojone ząbki czosnku. Na jajka wykładamy resztę sosu, całość posypujemy czarnuszką.