Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 518
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 271
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 518
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 271
Składniki
Sałatę roszponkę pomieszać ze szpinakiem. Rozłożyć na półmisku. Osypać drobno pokrojoną w kostkę połową czerwonej cebulki. Na wierzchu ułożyć ugotowane na twardo i pokrojone w ćwiartki jajka. Następnie pokrojony na małe kawałki ser camembert. Rozłożyć ciemne winogrona i orzechy włoskie. Rozłożyć kawałki czerwonej cebulki. Jajka delikatnie oprószyć drobniutkim pieprzem i solą. Sos - Oliwę z oliwek wymieszać z octem i miodem. Dodać pieprz młotkowany i sól. Wymieszać. Sałatkę polać sosem tuż przed podaniem.
Smacznego.