Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z makaronu ryżowego z owocami morza i chrupiącymi świeżymi warzywami.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 291
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 142
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 291
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 142
Składniki
Makaron ryżowy gotujemy zgodnie z instrukcją. Marchew ścinamy na cienkie paski (najlepiej obieraczką do warzyw). Cebulę kroimy w cienkie wiórka, a pomidory na ćwiartki. Owoce morza odcedzamy. Składniki na sos mieszamy i zalewamy nimi makaron, owoce morza i warzywa. Bardzo dokładnie mieszamy i odstawiamy na 5-10 minut. Przed podaniem można posypać świeżą kolendrą (ja już niestety nie miałam).