Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 138
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10591
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 84
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 138
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10591
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 84
Składniki
Zupki hinskie kruszymy,wsypujemy razem z przyprawami do miski,pomidpr,ogorek,jajka,cebule,mielonke kroimy w kostke,por kroimy w cienkie plasterki,wszystko mieszamy doprawiamy szczypta pieprzu i dodajemy majonez,mieszamy.NIE SOLIMY!!!!Sama przyprawa z zupek jest slona...
Odstawiamy na ok godzine zeby makaron zmiekł i gotowe!:-)