Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka sałatka do grilla z ziemniakami, ogórkiem kiszonym, czerwoną cebulą i ziołami
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20253
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 179
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2302
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20253
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 179
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2302
Składniki
Ziemniaki obrać, umyć i pokroić (ja przekroiłam na 4 części). Ugotować w osolonej wodzie. Ogórki pokroić w małą kostkę, cebulę, koperek i szczypiorek posiekać. Do miski przełożyć ostudzone ziemniaki, dodać pokrojone ogórki, cebulę, szczypiorek i koperek. Dodać majonez, musztardę i jogurt, doprawić pieprzem i wymieszać.