Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowe połączenie brzoskwini z kabanosami drobiowymi, owocuje niepowtarzalnym smakiem.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Kuskus zalać osolonym wrzątkiem tak, aby woda sięgała trochę ponad powierzchnię kaszy, przemieszać, odstawić na 0,5 h. Kukurydzę odsączyć, brzoskwinie wypestkować, pokroić w kostkę, cebulę i natkę posiekać, kabanosy pokroić ukośnie na kawałki. Kasze rozkruszyć, dodać cebulę, natkę, kukurydzę i brzoskwinie, doprawić solą i pieprzem, skropić olejem, wymieszać, przekładać do miseczek, powtykać kabanosy, podawać.