Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszna sałatka ziemniaczana.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 155
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1102
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 155
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1102
Składniki
► Ziemniaki umyć i ugotować w mundurkach - wystudzić, obrać i pokroić w kostkę średniej wielkości. ► Kiełbasę, jajka, ogórki i cebulę pokroić również w kostkę średniej wielkości natomiast marchewkę w plasterki. ► Pokrojone składniki wrzucić do miski dodać zielony groszek, połączyć z majonezem, przyprawić solą, pieprzem i / bardzo staranie wymieszać /. ► Sałatkę ziemniaczaną najlepiej na kilka godzin odstawić do lodówki żeby przyprawy przeszły. / Schłodzona do grillowanego mięsa smakuje wyśmienicie /.