Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu a jednocześnie doskonała w smaku , którą można jeść bez przerwy.
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20230
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 133
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2054
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 723
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20230
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 133
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2054
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 723
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Kalarepkę obrać , zetrzeć na tarce o grubszych otworach, skropić sokiem z cytryny. Pomidor umyć , pokroić w kostkę. Składniki umieścić w salaterce.
Fasolę, ser feta osączyć z zalewy, dodać. Szczypiorek ściąć.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Majonez wymieszać jogurtem , dodać do sałatki, wymieszać. Pozostawić w lodówce na 1 godzinę aby smaki się wymieszały.