Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naszą ulubiona surówka do mięsa i ryby
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 216
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 350
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 216
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 350
Składniki
Z kapusty usuń wierzchnie liście i pokrój w paski lub poszatkuj na mandolinie. Posyp solą i odstaw na 2 godziny.
Cebule obierz pokrój w kostkę, marchewki zetrzyj na tarce o grubych oczkach, koperek posiekaj.
Kapustę odciśnij, dodaj cebulę, koperek i marchewkę, wymieszaj. Następnie dodaj majonez i dopraw do smaku solą i pieprzem. Odstaw na pół godziny żeby smaki się połączyły .