Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,zdrowa i chrupiąca.Serdecznie polecam:)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
Fenkuł oczyścić i cienko pokroić w paski,nasolić i zostawić na 10min. Marchew i jabłko zetrzeć na grubych oczkach tarki. Dodać do odciśniętego ze soli fenkułu. Dodać miód,sok z cytryny oraz marchew i jabłko,zamieszać. Jako dodatek do obiadu świetnie pasuje,chrupiący fenkuł i jego anyżkowy smak ,to po prostu trzeba spróbować:) Smacznego życzę!