Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i zdrowa surówka. Najlepiej smakuje z ziemniaczkami i schabowym!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 158
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1105
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 158
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1105
Składniki
Kapustę kiszoną lekko odsączyć z kwasu i troszkę pokroić, żeby nie była za długa - przełożyć do miski.
Do kapusty zetrzeć na grubych oczkach marchewkę i dodać pokrojoną w drobną kostkę cebulę.
Warzywa posypać cukrem, dodać oliwę z oliwek oraz pieprz i sól do smaku. Dobrze wymieszać. Odstawić na 15 minut do połączenia się smaków. SMACZNEGO!