Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa gotowane na parze zachowują znacznie więcej swoich zdrowotnych właściwości niż gotowane w wodzie, nie tracą także smaku przez co znacznie można zredukować ilość soli przy podawaniu. Mogą być daniem głównym np. z ryżem lub kaszą lub dodatkiem do dania mięsnego.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4516
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 852
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4516
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 852
Składniki
Umyć warzywa.
Obrać i pokroić wg upodobania na mniejsze lub większe kawałki.
Gotować ok. 20 min. na parze. Podczas gotowania doprawić majerankiem, pod koniec skropić sokiem z cytryny.