Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do zrobienia i niezwykle smaczne
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1584
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1584
Składniki
Płatki zalej wrzątkiem. Odstaw do czasu aż napęcznieją. Banana pokrój na mniejsze kawałki. Włóż do miski. Dołóż jajka, płatki, miód i masło. Zblenduj. Wykładaj na rozgrzany tłuszcz po łyżce masy. Smaż z obydwu stron na złoty kolor. Podawaj na ciepło polane jogurtem naturalnym.