Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto powiedział, że przygotowanie sycącego śniadania wymaga mnóstwa składników? Ewa Wachowicz w programie "Ewa Gotuje" podzieliła się z widzami sposobem na prosty, a jednocześnie pyszny dodatek do pieczywa. Oczywiście najlepiej smakuje z domowym, świeżo upieczonym chlebem.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 225
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 225
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 89
Składniki
Słoninę pokroić w kostkę. Usmażyć na suchej patelni. Gdy zrobią się skwarki dorzucić pokrojone w piórka cebule. Przyprawić solą, wymieszać i udusić na wolnym ogniu. Podawać na pieczywie.