Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe słone naleśniki do krokietów lub innych dań
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Do garnka wlewam mleko dodaje jajko i sól w wsypuje mąkę dokładnie mieszam by nie było grudek ciasto ma być dosyć gęste ale lejące. Na patelni rozgrzewam łyżkę oleju następnie wlewam chochelkę ciasta dokładnie rozlewam po całej patelni . Smażę na zloty kolor po obu stronach i tak smażę pozostałe do całkowitego wykorzystania ciasta za każdym razem dolewam olej na patelnie. Po dokładne wykonanie zapraszam na film.