Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super energetyczne śniadanko z mroźne dni
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 28
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 50
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 163
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 28
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 50
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 163
Składniki
Granola: Płatki owsiane, słonecznik, dynię, żurawinę, cynamon oraz miód łączymy ze sobą tak, aby miód wszystko dobrze „pooblepiał”.
Przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, lekko ugniatamy i „rozpraszamy”, a następnie pieczemy ok. 6-10 minut, 170 stopni, funkcja grill. Pozostawiamy do wystygnięcia, kruszymy na drobne kawałki i przechowujemy w szczelnie zamkniętym słoiku.
Śniadanko: Jogurt, odżywkę i chia mieszamy ze sobą. Podajemy z owocami i granolą i voila! Gotowe! :)