Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką kiełbasę białą przygotować można na śniadanie czy kolację. Jest bardzo łatwa w przygotowaniu, a smakuje wybornie.
Polecam.
Odsłon: 192
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 78
Śniadanie lub deser z płatkami owsianymi, duszonymi i świeżymi borówkami i jo...
Odsłon: 26
Polecam.
Odsłon: 192
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 78
Śniadanie lub deser z płatkami owsianymi, duszonymi i świeżymi borówkami i jo...
Odsłon: 26
Składniki
Kiełbasę białą nacinamy nożem z jednej strony. Cebulę obieramy i kroimy na połówki , a następnie w piórka. Na patelni rozgrzewamy masło klarowne , podsmażamy do zeszklenia pokrojoną cebulkę i wkładamy kiełbasę białą . Podsmażamy razem z cebulka na małym płomieniu gazu, pod koniec smażenia zwiększamy płomień aby kiełbaskę z cebulką przyrumienić. Podajemy z sosem tatarskim. Smacznego Oto link na mój sos tatarski; https://smaker.pl/przepisy-dodatki/przepis-sos-tatarski,2006931,bozena1960.html
Podsmażanie cebulki z kiełbasą.
Gotowa kiełbasa do podania.