Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 23
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 48
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 160
Polecam.
Odsłon: 131
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 23
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 48
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 160
Polecam.
Odsłon: 131
Składniki
Jajka ubić - najlepszy efekt to ubicie jajek elektryczną trzepaczką. Powstaje puszysta masa. Dodać rozmrożony lub świeży rozdrobniony szpinak. Ponownie wszystko wymieszać. Wrzucić drobno pokrojony czosnek. Doprawić solą i pieprzem i ponownie wymieszać.
Ciasto przełożyć na rozgrzaną patelnię. Smażymy na małym ogniu. z jednej i drugiej strony. Omlet jest gotowy po około 10 minutach.