Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie śniadanie o wyraźnym smaku, w sam raz na długi ciężki dzień....
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 285
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 137
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4947
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2324
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 285
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 137
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4947
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2324
Składniki
Układamy parówki na blachę lub talerz (jeśli są ofoliowane to je obieramy)
Posypujemy mniej więcej równomiernie kawałkami oliwek
Posypujemy wszystko oregano
Przykrywamy wszystko serem
Następnie wkładamy do rozgrzanego piekarnika na ok 5 minut (lub do mikrofali na 3 - 4 minuty) do czasu aż ser się zacznie topić
Pieczywo posmarować masłem
Po upieczeniu podzielić na porcje i podać z pieczywem oraz kethupem lub dowolnym dressingiem wedle uznania....
Smacznego :)