Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa wędlina na każdy sposób jest najlepsza
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3468
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 800
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3468
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 800
Składniki
Przyprawy wymieszać z olejem i natrzeć nimi dokładnie mięso . Wkładamy do lodówki 48 godzin.
Po tym czasie karkówkę wkładamy do rękawa . I wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni Celsjusza na ok 1,5 godziny. Po tym czasie rękaw rozciąć i podpiec kilka minut aby karkówka zarumieniła się. Smacznego.