Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Schab po warszawsku"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 511
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 264
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 511
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 264
Składniki
Mięso natrzyj przyprawami, odstaw na noc. Rano upiecz w rękawie piekarniczym (około 1,5 godziny). Ostudź. Ugotuj jajka na twardo i posiekaj. Pokrój natkę (kilka gałązek odłóż do dekoracji), wymieszaj z jajkiem, chrzanem, majonezem. Przypraw solą oraz pieprzem.
Schab pokrój w plastry grubości 1 cm. W każdym natnij kieszonkę, włóż pastę jajeczną. Posyp posiekaną natką.
Przepis przysłała Ewelina Strząbała z Brzechowa
Porcje 12. 100 min. Cena 2,50 zł. Kalorie 255 kcal.Źródło: Takie jest życie