Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Schab ze szpinakiem"
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 476
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1571
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 347
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 476
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1571
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 347
Składniki
Mięso pokrój i obsmaż. Podlej winem i duś, aż wino odparuje. Włóż przyprawy oraz pokrojoną cebulę. Podlej wodą i duś.
Kiedy mięso jest już miękkie, włóż szpinak i duś jeszcze około 10 minut. Przypraw.
Wlej do natłuszczonych foremek. Piecz około 30 minut w temp. 180°C.
Porcje: 3, : 50 min., cena: 3,25 zł, kalorie: 385 kcal.
Przepis przysłała Ewa Szymczak z Legnicy.Źródło: Bella Relaks