Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3083
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2747
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 31
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3083
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2747
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 31
Składniki
Mięso umyj i natnij ostrym nożem. W otwory wciśnij czosnek pokrojony w słupki. Schab natrzyj wymieszanymi przyprawami i zawiń w folię. Wstaw do lodówki. Zamarynowane mięso zrumień na oleju ze wszystkich stron.
Przełóż do naczynia i piecz pod przykryciem 2 godziny, w temperaturze 200 °C. Podlewaj bulionem, a następnie wytworzonym sosem. Podawaj na ciepło lub na zimno.Źródło: Na żywo