Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wędlina z sosem majonezowym"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 517
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 270
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 517
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 270
Składniki
Marchewkę obierz, opłucz i pokrój w kosteczkę. Duś w garnku ok. 3 minuty w niewielkiej ilości posolonej wody.
Ogórki pokrój w kosteczkę. Dymki oczyść, potnij w plasterki. Majonez wymieszaj z jogurtem oraz musztardą. Wrzuć marchewkę, ogórki i dymki.
Sos dopraw zalewą z korniszonów, solą oraz pieprzem. Wędlinę możesz podawać na ciepło. Natrzyj ją tymiankiem solą, pieprzem i wstaw do piekarnika na 15 min w 175 st. C. Podawaj z sosem.
Czas przygotowania: 25 minut 420 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień