Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dobrego na upalne dni.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Wykonanie: Arbuza obrać, oczyścić z nasion i część zostawić do dekoracji. Pomidory sparzyć, zdjąć skórkę, ogórka obrać a paprykę umyć i również oczyścić z nasion. Wszystkie warzywa zmiksować z arbuzem, zakwasić sokiem z cytryny i skropić oliwą. Doprawić według uznania, schłodzić w lodówce i podawać z kawałkami arbuza lub świeżą miętą.