Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka zupa, którą uwielbiają moje dzieci.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 888
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5171
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 888
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5171
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Składniki
Warzywa obieramy, marchew kroimy w plasterki, zalewamy bulionem. Dodajemy liście, ziela i ziarna pieprzu. Gotujemy do miękkości. Dodajemy koperek i zieleninę, doprawiamy. W osobnym garnku gotujemy ryż ok 5 min. Następnie przesypuje my go do zupy i jeszcze chwilę gotujemy. Seler, pietruszkę i cebulę wyjmujemy, zalewamy odrobiną zupy i blendujemy. Dodajemy śmietankę. Razem mieszamy i przelewamy do zupy. Smacznego!