Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo wartościowa,
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 469
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10552
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 469
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10552
Składniki
FASOLKĘ NALEŻY UMYĆ ,POKROIĆ NA KAWAŁKI,ZAGOTOWAĆ W OSOLONEJ WODZIE..NA PATELNI ROZGRZAĆ OLEJ ,DODAĆ WYCIŚNIĘTY PRZEZ PRASKĘ CZOSNEK,LEKKO PODDUSIĆ, DODAĆ MĄKĘ ,WYMIESZAĆ,(NIE RUMIENIĆ) WLAĆ MLEKO ,CIĄGLE MIESZAJĄC ABY NIE POWSTAŁY GRUDKI, NASTĘPNIE DODAĆ UGOTOWANĄ FASOLKĘ,DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM, WYMIESZAĆ.PODAWAĆ NA CIEPŁO JAKO PRZYSTAWKĘ DO OBIADU. SMACZNEGO!