Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gazpacho. Błyskawiczna zupa na upał"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Wszystkie warzywa umyj, usuń ewentualne pestki. Warzywa następnie pokrój.
Wszystkie zupy włóż do blendera (możesz to robić porcjami) i zmiksuj. Schłodź przez około pół godziny w lodówce. Następnie ponalewaj do szklanek lub kokilek i podawaj, np. ze złocistymi grzankami.
Dekoracja. Gazpacho możesz udekorować, posypując je pokrojonymi w drobną kostkę kolorowymi warzywami (np. żółtą papryką, ogórkiem itd).Źródło: Świat kobiety