Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grochówka dla ciężko pracujących.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Wykonanie: Groch namoczyć na noc, odcedzić, następnie podgotować w rosole. Wrzucić pokrojoną włoszczyznę i całość ugotować do miękkości. Do gorącej zupy dodać pokrojony boczek i zasmażkę z maki, boczku i cebuli. Przyprawić do smaku razem z roztartym czosnkiem, zagotować i podawać z pieczywem lub grzankami.