Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, delikatny krem z cukinii. Pełny zdrowego chlorofilu za sprawą zielonych warzyw.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 36
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 309
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1329
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 133
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 36
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 309
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1329
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 133
Składniki
Wypłukane i pokrojone warzywa umieszczamy w garnku. Dolewamy kilka łyżek oliwy i wody w takiej ilości, aby nie przykrywała warzyw. Gotujemy, pod koniec dodajemy ząbki czosnku, doprawiamy do smaku. Blendujemy. Do zmiksowanej zupy, wlewamy śmietankę. Smacznego.