Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
cebule pokroić w plasterki i zeszklić na oleju.oczyszczone grzyby i pokrojona w gruba kostkę paprykę dodać do cebuli i posolić smażyć na dużym ogniu przez 3 min.ciągle mieszając.zmniejszyć ogień i dusić pod przykryciem 25 min,przed ok 5 minut do końca dodać pokrojone w ćwiartki pomidory doprawić sola i pieprzem.