Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Meksykańska zupa gulaszowa"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Poszatkowaną cebulę podsmaż na łyżce oleju razem z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Dodaj pokrojoną w kostkę paprykę i pomidory. Duś warzywa na małym ogniu.
Namoczoną wcześniej fasolę ugotuj w osolonym wrzątku.
Kiełbasę i boczek potnij w plastry. Podsmaż na pozostałym oleju. Dodaj do garnka z fasolą.
Następnie dorzuć pokrojoną w kostkę cukinię oraz podduszone warzywa z patelni. Na koniec dosyp do dania przyprawy i wymieszaj.
<strong>Przepis nadesłała: Elżbieta Połowniak</strong>Źródło: Kurier TV