Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół to obowiązkowa niedzielna zupa w prawie każdym domu. Przepis jest prosty a w każdym domu smakuje inaczej dużo zależy od wody i tego na jakim ogniu gotujemy, gotowany na kuchni węglowej smakuje najlepiej.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 511
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 264
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 511
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 264
Składniki
Mięso opłukaj, włóż do garnka zalej zimną wodą, zagotuj zbierz szumowiny. Dodaj pokrojone warzywa oraz przyprawy gotuj na wolnym ogniu około 1,5 godziny.
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Rosół dopraw w razie potrzeby do smaku solą i pieprzem.Gorący rosół podawaj z ugotowanym makaronem posypany zieloną pietruszką .