Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, rozgrzewająca zupa o charakterystycznym smaku
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 17
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 242
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1118
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 110
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 17
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 242
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1118
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 110
Składniki
Na gotujący rosół wrzucamy pokrojone w kostkę ziemniaki, groszek, kminek, rozmaryn. Gotujemy około 15 minut.
Z masła oraz maki robimy zasmażkę. Z garnka wybieramy gałązki rozmarynu (igiełki mogą pływać). Dodajemy zasmażkę oraz czosnek przeciśnięty przez praskę. Zagotować. Doprawiamy pieprzem i solą. SMACZNEGO