Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna tradycyjna zupa grzybowa którą pamiętam jeszcze z domu rodzinnego, która zawsze króluje na moim stole i smakuje wybornie.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Łazanki ugotuj według przepisu na opakowaniu.
Grzyby opłukaj i zamocz na noc. Następnie ugotuj, dodaj warzywa, masło i przyprawy. Na koniec zabiel śmietaną według własnego uznania. Jeśli chcesz możesz wyjąć grzyby i pokroić je w paski.
Zupę podajemy z ugotowanymi łazankami, posypaną zieloną pietruszką.