Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 150
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1090
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 150
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1090
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę, zalać jednym litrem wody, przyprawić i ugotować do miękkości. Następnie wlać maślankę rozbełtaną z mąką. Na maśle usmażyć pokrojony boczek z cebulą, dodać do zupy, doprawić jeszcze chwilę podgotować, dodać jajka i gotowe.