Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa groszkowa z chorizo"
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2962
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3375
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 111
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 40
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2962
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3375
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 111
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 40
Składniki
4 porcje • : 10 min • gotowanie: 20 min • 258 kcal/porcja • 4 zł/porcja
Kiełbasę podsmaż na oliwie (4-5 minut) i zdejmij z patelni. Zmniejsz ogień, wrzuć na patelnię cebulę i czosnek. Smaż 3-4 minuty. Przełóż do rondla, zalej bulionem, dodaj groszek. Gotuj 15 minut i zmiksuj.
Podgrzej zupę, przypraw do smaku i przełóż na talerze. Posyp plasterkami chorizo, natką i bryndzą.Źródło: Olivia