Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na sycącą zupę. Prosta w przygotowaniu i bardzo aromatyczna. Polecam.
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 261
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 144
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 653
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 261
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 144
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 653
Składniki
Fasolę zalej wodą i wymocz przez noc. Następnego dnia gotuj ją do miękkości. Cebulę pokrój w półplasterki. Czosnek obierz i pokrój w cienkie plasterki. Warzywa podsmaż na oliwie. Posyp rozmarynem. Poczekaj aż zmiękną a rozmaryn uwolni swój aromat. Bulion zagotuj, dodaj liście i ziele. Dosyp fasolę i cebulę z czosnkiem. Gotuj przez pół godziny. Dodaj sok wyciśnięty z cytryny. Dopraw solą i pieprzem. Przed podaniem posyp serem.