Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa krem z porów z boczkiem"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Cebule, ziemniaki i pory obrać, umyć, pokroić i podsmażyć na maśle. Oprószyć mąką, zalać wywarem i gotować 15-20 minut. Zmiksować, postawić na ogniu. 2 Ser zetrzeć i dodawać porcjami do zupy, cały czas mieszając. Nie doprowadzać do wrzenia! Doprawić solą, pieprzem i gałką. Podawać z grzankami i plastrami smażonego boczku.
ok. 25 minutŹródło: Twoje Imperium