Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i smaczna na niedzielny obiad.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 155
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1102
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 155
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1102
Składniki
Wykonanie: Marchewkę, cebulę i ziemniaki obrać i drobno pokroić. Cebulę przysmażyć na połowie masła, dodać ziemniaki z marchewką i dusić przez 10 minut. Następnie wlać bulion i śmietanę i gotować jeszcze przez 20 minut. Boczek, pora pokroić i przysmażyć na reszcie masła. Zupę zmiksować, dodać przysmażony boczek i pora, przyprawić do smaku i zakwasić sokiem z cytryny.