Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa konsystencji kremowej, bardzo sycąca, można ją jeść na ciepło i na zimno
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 22
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1568
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 22
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1568
Składniki
zagotować wodę , masło orzechowe i kostki rosołowe - mieszać, aby wszystko się rozpuściło
wsypać mannę mieszając, dodać mleka, sprawdzić słoność (można dosolić), po ugotowaniu dodać śmietanę i wymieszać. Podawać ze świeżą żurawiną (kilka owoców), świeżymi porzeczkami, grzankami z chleba, lecz nie jest to konieczne bo jest bardzo smaczna sama w sobie.