Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na jesienne, chłodne dni
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2993
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3419
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 113
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 41
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2993
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3419
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 113
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 41
Składniki
Przygotować ok. 2l wywaru: Jarzyny pokrojone w kosteczkę wrzucić do gotujących się skrzydełek. Lekko posolić. Ziemniaki pokroić w grubą kostkę i dodać do wywaru, gdy mięso będzie miękkie.
Na patelni podsmażyć aż do zarumienienia kiełbasę pokrojoną w plasterki Następnie dodać przecier pomidorowy i śmietanę. Dokładnie wymieszać i przełożyć do garnka z wywarem. Wymieszać zupę i doprawić do smaku. Pokroić paprykę drobno i dodać do zupy na 10 min. przed końcem gotowania. Smacznego!