Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa pieczarkowa"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 20
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 536
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10554
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 20
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 536
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10554
Składniki
Pokrój mięso, oprósz przyprawami. Pokrój warzywa, pieczarki oraz ziemniaki.
Mięso porcjami podsmaż, przełóż do rondla, dodaj kostkę, ziele, listek. Wlej 2,5 litra wody i gotuj.
Podsmaż warzywa, włóż do zupy. Dodaj groszek, kukurydzę, koncentrat. Gotuj, aż mięso będzie miękkie.
Zagęść mąką, przypraw zupę.
Porcje 8
120 min
Cena 3,65 zł
Kalorie 470 kcalŹródło: Takie jest życie