Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smakuje każdemu starszemu i młodszemu
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 79
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 103
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 85
Pomysł na wegański obiad - stek z kalafiora. Wystarczy kilka prostych składni...
Odsłon: 798
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 78
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 79
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 103
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 85
Pomysł na wegański obiad - stek z kalafiora. Wystarczy kilka prostych składni...
Odsłon: 798
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 78
Składniki
Do garnka wlewamy 2 – 2,5 l. wody., dodajemy kostki rosołowe, gotujemy. Pieczarki kroimy w plasterki , smażymy na patelni i wsypujemy do gotującej się wody. Mięso mielone podsmażamy na patelni, wsypujemy do gotujących się pieczarek. Po 15 minutach dodajemy pokrojony por, serki topione i zioła prowansalskie. Mieszamy co jakiś czas żeby serek się rozpuścił. Gotujemy jeszcze ok. 15 min. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.