Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa rybna w pomidorach"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Ryby wyfiletuj, pokrój w kostkę. Resztki zalej 1,5 l wody, dopraw solą oraz pieprzem. Gotuj 45 minut.
Cebulę i czosnek posiekaj. Obraną marchewkę i pietruszkę potnij w paski, ziemniaki – w plastry.
Zalej przecedzonym wywarem i gotuj 20 minut. Na koniec dołóż filety, pomidory z puszki, koncentrat i przyprawy.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 180. Stopień trudności: łatweŹródło: Telemax