Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i prosta zupa truskawkowa .Zupę można jeść na ciepło jak i na zimno . :)
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1069
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1069
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Składniki
Truskawki umyć oczyścić z szypułek , zmiksować i rozcieńczyć przegotowaną wodą .
Śmietanę rozmieszać z mąką ziemniaczaną a następnie z niewielką ilością zupy , wlać do zupy , dodać cukier i przez chwilkę zagotować . Zupę można podawać z makaronem , grzankami ,biszkoptami i ciastem drożdżowym .Zupę możemy jeść na ciepło jak i na zimno . Smacznego :)