Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Z kurczaka i włoszczyzny, czosnku ugotować wywar, dodać pokrojone w kostkę ziemniaki i buraczki (jeśli są przy pęczku botwiny- ja zawsze kupuje taki, w którym są:). Gdy ziemniaki i buraczki będą na wpół miękkie dodać drobno pokrojoną botwinę.
Doprawić do smaku. Dodać drobno posiekany koperek.
Podawać z jajkiem i kleksem kwaśnej śmietany.
Smacznego!!!!