Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z cieciorką"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Brokuł i kalafior podziel na różyczki. Włóż do garnka, dodaj fasolkę. Zalej wodą, aby przykryła warzywa.
Dodaj masło i gotuj, aż warzywa będą miękkie. Włóż opłukaną cieciorkę. Zagotuj. Wlej śmietanę kremówkę.
Wsyp posiekany koperek, kolendrę. Przypraw solą, pieprzem, czosnkiem oraz ew. kurkumą.
Porcje 8, 50 min, Cena 2,60 zł, Kalorie 144 kcal