Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupka,którą warto zrobić w sezonie na fasolkę szparagową
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3673
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 806
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3673
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 806
Składniki
Mięso zalać w garnku wodą i gotować.Fasolkę umyć,obrać i pociąć na mniejsze kawałki,włoszczyznę również oczyścić i pociąć według uznania.Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę.
Fasolkę wrzucamy jako pierwszą,ponieważ jest najtwardsza,a następnie pokrojoną włoszczyznę,ziemniaki i kaszę.Natkę pietruszki siekamy drobno i połowę dodajemy do zupy a drugą połowę zostawiamy do jej posypania.Zupę doprawiamy według uznania.Smacznego